Ghiţă la DNA! Torturi inimaginabile!

Mai ţineţi minte? Sebastian Ghiţă i-a aranjat lui Ponta o apropriere de Tony Blair şi cum o mână spală pe alta Tony Blair a aranjat că Ponta să poată fi pozat alături de Obama! Marfă! Iată însă că tărăşenia a ieşit la suprafaţa şi Ghiţă a fost chemat să dea explicaţii. Folosind un dispozitiv de ascultare ambientală ultra sofisticat, reporterii noştri au aflat cam ce dialog a purtat Sebastian Ghiţă cu bestiile de procurori de la DNA. Atât că, vulpe bătrână, Codruţa Koveşi vorbea în şoaptă şi ce spune ea nu apare pe bandă.

Iată:

- Nu-mi pasă că-mi strângi mâna în uşă, bestie dornică de plăceri vinovate! Noi pesediştii furăm la fel de bine cu ambele mâini.

- Dacă vrei să smulgi informaţii de la mine, nici energia debitată de Reactorul Nuclear de la Fukushima nu ţi-ar ajunge. - Poţi să-mi torni ceară topită pe spate până dă strechea în tine, şerpoaico! Şmecheriile pe care le-am făcut vor rămâne îngropate în trecut!

- Chiar dacă m-ai scufundat în apă rece ca gheaţa, tot nu recunosc nimic, viperă nemiloasă! Ponta ne-a spus că dacă furăm e bine să ne obişnuim la răcoare!

- Poţi să-mi smulgi unghiile până dai în damblageală, femeie netrebnică cu porniri lubrice, nu recunosc nimic decât în faţa Camerelor Reunite ale Parlamentului. Aici am întrerupt înregistrarea. Codruţa ieşise puţin la aer. Riscăm să ne observe şi să ne ia şi pe noi la întrebări.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...