Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Discursul lui Ponta la lansarea candidaturii

Este aproape sigur că Ponta va trece la PRU cu Daciana cu tot şi îşi va anunţa în câteva zile intenţia de a candida. Prin mijloace gazetăreşti am reușit să punem mâna pe discursul lui Ponta, cu ocazia lansării oficiale în cursa pentru Parlament. Parantezele sunt pentru aplaudacii plătiți cu ora:

Stimați tovarăși și pretini,

De la această înaltă tribună a Arenei Naționale am venit în fața dumneavoastră să-mi anunț candidatura (Aplauze furtunoase. Se scandează – “De la Tisa pân’ la Nistru/ Nu-i că Ponta prim-ministru!, Îl votam pe Viorel/ Fiindcă are mușchi pe el!“ și “De la sat pân’ la oraș/ Noi votăm cu Victoraș”. Urale. Se lansează porumbei.)

Doresc să vă spun că nu va fi ușor. Fiara imperialistă va încerca să sucească mințile românilor trecuți de 18 ani, dar neajunși la andropauză folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite. Înjurături de mamă și de Pleșcoi. Se scandează: “Murim, luptăm/ Pe Udrea n-o votăm! Pupezele din Pleșcoi/ Să treacă la măturoi!” și “Nutzy Udrea nu uita/ Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu mă voi lăsa bătut. (Îndelungi aplauze. Urale. Se scandează: “Ponta, Sârbu și cu Dej/ Au băgat spaima’n burghezi! Ponta și poporul rus /Libertate ne-au adus!“ și “Chiar de dă damblaua-n noi/ N-o să-i votăm pe ciocoi!”)

Am să arunc popcornul și sticla de pepsi și mă voi implica în lupta electorală chiar de azi! (Aplauze prelungite. Ovații. Urale. Se lansează baloane roșii. Se scandează: “Ponta -PUR!”)

Vom învinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale în delir. Aplauze în cascadă. Ovații. Se dansează Samba și Lambada. Apoi totul va culmina cu un uriaș Dans al Pinguinului.)

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella