Discursul lui Ponta la lansarea candidaturii

Este aproape sigur că Ponta va trece la PRU cu Daciana cu tot şi îşi va anunţa în câteva zile intenţia de a candida. Prin mijloace gazetăreşti am reușit să punem mâna pe discursul lui Ponta, cu ocazia lansării oficiale în cursa pentru Parlament. Parantezele sunt pentru aplaudacii plătiți cu ora:

Stimați tovarăși și pretini,

De la această înaltă tribună a Arenei Naționale am venit în fața dumneavoastră să-mi anunț candidatura (Aplauze furtunoase. Se scandează – “De la Tisa pân’ la Nistru/ Nu-i că Ponta prim-ministru!, Îl votam pe Viorel/ Fiindcă are mușchi pe el!“ și “De la sat pân’ la oraș/ Noi votăm cu Victoraș”. Urale. Se lansează porumbei.)

Doresc să vă spun că nu va fi ușor. Fiara imperialistă va încerca să sucească mințile românilor trecuți de 18 ani, dar neajunși la andropauză folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite. Înjurături de mamă și de Pleșcoi. Se scandează: “Murim, luptăm/ Pe Udrea n-o votăm! Pupezele din Pleșcoi/ Să treacă la măturoi!” și “Nutzy Udrea nu uita/ Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu mă voi lăsa bătut. (Îndelungi aplauze. Urale. Se scandează: “Ponta, Sârbu și cu Dej/ Au băgat spaima’n burghezi! Ponta și poporul rus /Libertate ne-au adus!“ și “Chiar de dă damblaua-n noi/ N-o să-i votăm pe ciocoi!”)

Am să arunc popcornul și sticla de pepsi și mă voi implica în lupta electorală chiar de azi! (Aplauze prelungite. Ovații. Urale. Se lansează baloane roșii. Se scandează: “Ponta -PUR!”)

Vom învinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale în delir. Aplauze în cascadă. Ovații. Se dansează Samba și Lambada. Apoi totul va culmina cu un uriaș Dans al Pinguinului.)

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...