Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Andra şi Pepe au cântat în Vâlcea la nunta fiului afaceristului de la Trustul 3 Construcţii

Conform informaţiilor primite de la cititorii noştri, am aflat că Andra a fost invitată să cânte la nunta fiului administratorului de la Trustul 3 Construcţii, Buşcă Ion. Din imaginile postate de invitaţii prezenţi la fericitul eveniment, se vede că mirii Alexandru şi Sorina au reuşit să îi surprindă plăcut prin invitarea unor artişti de seamă ai muzicii romaneşti, cum ar fi Andra şi Pepe. Se pare că nu au fost uitaţi nici iubitorii de manele, pentru care au mai fost invitaţi şi celebrii Florin Salam şi Adrian Minune.

Ieri, râmnicenii care frecventează terasa Mimo Time din Râmnicu Vâlcea au avut o surpriză plăcută duminică dimineață când, prin fața terasei a trecut renumita cântăreață Andra. Tânăra barmaniță de la Mimo i-a cerut Andrei permisiunea de a face o fotografie împreună, iar Andra a acceptat cu zâmbetul pe buze.

Din ce am reușit să aflăm, se pare că Andra a fost cazată la Restaurantul – Pensiune Libanez.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella