Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Începe concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii și de admitere în magistratură

04 Sep 2016
Începe concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii și de admitere în magistratură Foto: gazetadinvest.ro
Astăzi are loc prima probă a concursului de admitere în magistratură și de admitere la INM, care este scrisă, de tip grilă și eliminatorie. La această probă se verifică cunoștințele juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal, a anunțat CSM într-un comunicat de presă.

Admiterea la INM se organizează pentru ocuparea a 200 de locuri de auditori de justiție(130 locuri de judecător și 70 de locuri pentru procurori).

La concurs s-au înscris 2770 de candidați și dintre aceștia 2746 îndeplinesc condițiile pentru a participa la prima probă.

Proba eliminatorie se desfășoară la Universitatea "Nicolae Titulescu" și la Universitatea "Titu Maiorescu" din București.

Concursul de admitere în magistratură se desfășoară pentru ocuparea unui număr de 85 de posturi ca judecător în cadrul judecătoriilor și a 58 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii. Numărul de candidați înscriși la acest concurs este de 985, dintre ei 941 îndeplinesc condițiile pentru a participa la prima probă, care se va desfășura la Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir" din București.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella