Pompierii din Vâlcea au reuşit salvarea unui locuinţe cuprinsă de flăcări în Glăvile

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 31.08.2016, la ora 21:27, în comuna Glăvile, sat Aninoasa, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit, proprietar D. I.

Flăcările s-au declanşat în interiorul beciului unde s-au aprins 300 de rame din brad si tei pentru albine şi 30 de magazii în care erau stocate ramele. De asemenea, s-au degradat elemente de mobilier aflate în interior. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor incendiul a fost stins.

Prin intervenţia promptă a pompierilor, s-a reuşit salvarea locuinţei şi a altor bunuri din apropiere. Cercetările preliminarii arată că flăcările s-ar fi declanşat în urma folosirii focului deschis în interiorul beciului, ceara de pe rame şi materialul lemnos uscat din componenţa ramelor favorizând incendiul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...