Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


REMUS BORZA la CJ Vâlcea: Un magistrat din Vâlcea falimentează CET Govora (VIDEO)

Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri, 31 august, administratorul judiciar al CET Govora s-a arătat vădit supărat de decizia luată de magistratul care a dat câştigat de cauză, în data de 18 august, polonezilor. Cunoscut pentru limbajul dur folosit în cadrul conferinţelor de presă, administratorul a ales să se cenzureze pe motiv că astăzi este zi de post. „Justiţia e oarbă şi politica e fată de bune moravuri”, cam aceasta ar fi impresia pe care se pare că i-a făcut-o justiţia şi politica de pe plan local. Administratorul a mai declarat că i se pare straniu că o instanţă să se pronunţe de două ori pe o cerere care are aceeaşi cauză.

„Uzinele Sodice Govora şi Oltchim-ul au băgat CET-ul în insolvenţă. Astăzi, riscăm ca un magistrat al României, al tribunalului Vâlcea, să bage CET în faliment.” a mai adăugat Remus Borza.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella