Ei sunt cei doi vâlceni care au murit în cutremurul din Italia

Ei sunt cei doi vâlceni care au murit în cutremurul din Italia FOTO: Facebook

UPDATE: Una din fiicele celor doi soţi morţi în cutremurul din Italia s-a întors în ţara cu doar o săptămână înaintea dezastrului.
Cei doi au venit în România în luna iulie a acestui an pentru a-şi schimba cărţile de identitate. Trupurile lor au fost aduse marţi acasă, în localitatea Fârtăţeşti, din judeţul Vâlcea, relatează stirileprotv.
Soţii Păunescu, care aveau două fiice, au locuit în satul Dancai, din comună Fârtăţeşti, până în urmă cu zece ani când au plecat în Italia. Una dintre fiicele soţilor Păunescu era plecată cu ei în Italia, iar aceasta venind în România cu doar o săptămână înainte de producerea cutremurului, a relatat viceprimarul localităţii, Ilie Epure. Acesta a mai declarat că va propune Consiliului Local acordarea unui sprijin financiar rudelor soţilor Păunescu.

Doi vâlceni au murit în cutremurul din Italia. Prefectul Radu Renga este alături de rudele familiei Păunescu din comuna Fârtățești. Păunescu Simona, în vârstă de 43 de ani, și Păunescu Victor, în vârstă de 52 de ani, lucrau de zece ani în Italia, pentru un trai mai bun. Din nefericire cei doi soţi nu au scăpat cu viaţă din cutremurul devastator produs în Amatrice. Prefectul Radu Renga transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Una din fiicele celor doi soţi a trecut prin trei zile de agonie, neştiind nimic despre soarta părinţilor ei. A postat chiar şi în mediile de socializare un anunţ prin care îi ruga pe cei care ştiu ceva despre ei, să o anunţe. Aceasta ştia doar că blocul în care au stat părinții ei s-a dărâmat în totalitate.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...