Patru poveşti incredibile

Executivul a adoptat o hotărâre de guvern prin care se modifică o serie de prevederi din Programul Operaţional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, în sensul că „se va extinde numărul beneficiarilor, întrucât limitele de venituri din pensii şi indemnizaţii de şomaj eligibile pentru primirea ajutoarelor alimentare vor fi modificate de la 400 lei/lună la 450 lei/lună. În plus, se adaugă o nouă categorie de beneficiari pentru aceste ajutoare, respectiv persoanele fără venituri.”, a declarat secretarul de stat Valentin Şoneriu.(ziarele) Reporterii nostri au cules deja primele reactii:

Neagu Profira. Până acum nu ştiam ce gust are uleiul de calitate pentru că nu-mi permiteam să gătesc decât cu ulei şterpelit din candelele nesupravegheate din cimitirul Deşteptarea. Mulţumită lui Ciolos am putut să prajesc şi eu un cartof ca pe vremea bunicii.

Haralambie Brebenel. Fata cu care intenţionez să mă căsătoresc se tot invită la mine la cina, dar neavând cu ce să o servesc, am tot evitat cu diplomaţie acest moment, chiar dacă eram conştient că pierd o excelentă ocazie de a face amor cu ea. De cum am luat ajutorul alimentar, am invitat-o şi deja e gravidă. Când se vor distribui următoarele cupoane, intenţionăm să facem nunta.

Sachelarie Tugui. Copiii mă întrebau mereu de ce colegii lor de clasă mănâncă la Mc Donald’s şi KFC iar ei doar coji de cartofi şi alte resturi găsite prin gunoaie şi nu ştiam ce să le răspund, dând mereu vina pe Piţurcă şi proasta gestionare a Naţionalei de fotbal. Pentru că am beneficiat de cuponul acordat de Ciolos, mi-am permis să le gătesc o masă cum nici Laurențiu Reghecampf nu căpăta la Al Hilal!

Păstârnac Eleonora. Îl votez pe Ciolos cu tot neamul lui, da-i-ar Dumnezeu sănătate, că tare mult bine mi-a făcut. Pentru că mâncam doar când eram invitată pe la parastasuri, adică foarte rar, nu credeam că mai apuc 70 de ani. Acum mi-am făcut un mic stoc de alimente şi mă gândesc să ajung bicentenară.

******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...