VIDEO ÎNFIORĂTOR: I-au dat bătaie soră cu moartea și au postat imaginile! Infractorii sunt încă în libertate

29 Aug 2016

UPDATE: Conform site-ului www.us24.ro, cei doi agresori au fost identificați reținuți pentru 24 de ore. Ambii au fost ridicati de politie de la domiciliile lor. Victima a ajuns si ea la politie pentru a depunde plangere impotriva celor care l-au batut. Se pare că totul a pornit de la o neînțelegere privind o tânără. Cei doi agresori i-au sustras suma de 150 de lei si un telefon mobil. Urmează ca aceștia să fie prezentați în fața unui magistrat cu propunerea de arestare preventivă. Bătăuși și victima sunt din județul Cluj.

 

ATENȚIE! Imagini care te pot afecta emoțional. Se întâmplă în România, mai exact la Bistrița, dacă e să ne luăm după comentariile oamenilor. Imaginile sunt de o cruzime infiorătoare. Doi tineri îl calcă pe cap la propriu pe unul căzut la pământ, aflat în imposibilitatea de a se apără. ”Zmeii” care au dat fără milă într-un om lipsit de apărare au filmat totul și au pus imaginile pe Facebook.

Avem încrederea în oamenii legii din țara aceasta că vor pune mână pe cei doi nenorociți cu ajutorul imaginilor postate chiar de ei. Sperăm doar să fie prinși cât mai repede.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...