VIDEO: Copii din Râmnicu Vâlcea, prezenţi la evenimentul anulat de teama unui nou „Colectiv”

VIDEO: Copii din Râmnicu Vâlcea, prezenţi la evenimentul anulat de teama unui nou „Colectiv” FOTO: www.constanta.press
Îmbulzeala mare de la evenimentul organizat la Romexpo a dus la mai multe cazuri de leşin în cazul puştilor veniţi să urmărească celebrii vloggeri autohtoni de pe platforma Youtube.

Un părinte din Ploiești a povestit pentru observatorulph.ro despre haosul în care s-a transformat întâlnirea ce se voia a fi una plină de succes. Acesta a susţinut ca în sală se făcuse o căldură insuportabilă şi o aglomeraţie de nedescris, în urma supraaglomerării încăperii. În cele din urmă, organizatorii au anunţat că ISU nu a mai permis desfăşurarea evenimentului.

"Ieri am fost cu copilul meu la Romexpo, pentru a-i întâlni pe cei mai urmăriți vloggeri români. Am ajuns acolo în jurul orei 13:30 și m-am speriat când am văzut câtă lume se înghesuia într-o sală. Practic, se vânduseră mai multe bilete, 20 de lei de persoană, decât locuri disponibile. Eu am venit din Ploiești, dar erau părinți care și-au adus copiii de la Râmnicul Vâlcea și chiar de la Cluj. La un moment dat, organizatorii au anunțat că cei de la ISU nu permit desfășurarea evenimentului, spre dezamăgirea puștilor care nu înțelegeau la ce pericol eram expuși. În cele din urmă, acțiunea a fost anulată, formându-se apoi o coadă uriașă pentru recuperarea banilor pentru bilete" a transmis ploieşteanul pentru sursa sus citată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...