Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Copii din Râmnicu Vâlcea, prezenţi la evenimentul anulat de teama unui nou „Colectiv”

VIDEO: Copii din Râmnicu Vâlcea, prezenţi la evenimentul anulat de teama unui nou „Colectiv” FOTO: www.constanta.press
Îmbulzeala mare de la evenimentul organizat la Romexpo a dus la mai multe cazuri de leşin în cazul puştilor veniţi să urmărească celebrii vloggeri autohtoni de pe platforma Youtube.

Un părinte din Ploiești a povestit pentru observatorulph.ro despre haosul în care s-a transformat întâlnirea ce se voia a fi una plină de succes. Acesta a susţinut ca în sală se făcuse o căldură insuportabilă şi o aglomeraţie de nedescris, în urma supraaglomerării încăperii. În cele din urmă, organizatorii au anunţat că ISU nu a mai permis desfăşurarea evenimentului.

"Ieri am fost cu copilul meu la Romexpo, pentru a-i întâlni pe cei mai urmăriți vloggeri români. Am ajuns acolo în jurul orei 13:30 și m-am speriat când am văzut câtă lume se înghesuia într-o sală. Practic, se vânduseră mai multe bilete, 20 de lei de persoană, decât locuri disponibile. Eu am venit din Ploiești, dar erau părinți care și-au adus copiii de la Râmnicul Vâlcea și chiar de la Cluj. La un moment dat, organizatorii au anunțat că cei de la ISU nu permit desfășurarea evenimentului, spre dezamăgirea puștilor care nu înțelegeau la ce pericol eram expuși. În cele din urmă, acțiunea a fost anulată, formându-se apoi o coadă uriașă pentru recuperarea banilor pentru bilete" a transmis ploieşteanul pentru sursa sus citată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus