Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO-VIDEO: 3,2,1: Start! A început Maratonul Olteniei, din parcul Zăvoi

Maratonul Olteniei a luat startul sâmbătă, 27 august 2016, la ora 10:00 din parcul Zavoi (Ramnicu Valcea – judetul Valcea) pentru a patra oara consecutiv, cu cele patru competitii consacrate: MTB Cross-country pe doua variante de traseu: scurt de 33 km si lung de 51 km si Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton 21,2 km si un cros de 10,5 km. Traseele raman aceleasi, surprizele s-au schimbat si te invitam sa le descoperi! Competiția se va desfășura pe parcursul întregului week-end.

Amatorii de miscare in aer liber care nu isi propun sa concureze sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber si sa incurajeze energic participantii la competitii.

La finalul primei zile de competitie, sambata, 27 august, imediat dupa premiere, toti participantii se vor putea bucura de un concert Suie Paparude, in parcul Zavoi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella