Copil român de 11 ani, mort în cutremurul din Italia

Copil român de 11 ani, mort în cutremurul din Italia FOTO: www.mediafax.ro
Din nefericire, un copil de 11 ani este cel de-al şaselea român mort în cutremurul din Italia. Cazul a fost confirmat şi de MAE. Micuţul a fost găsit sub dărâmături, fără suflare, joi seara.

Preotul Bogdan Gheorghică de la Parohia Ortodoxă "Sfântul Proroc Elisei" din Fermo a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că mama copilului, prinsă şi ea sub dărâmături, a fost găsită mai devreme şi dusă de urgenţă la un spital din Rieti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

"Copilul era sub ruine din noaptea de marţi spre miercuri. Mama lui a fost găsită după circa şapte ore, rănită. Ne-a spus că în cele şapte ore cât a stat sub ruine nu a auzit eventuale strigăte ale copilului ei, care în momentul cutremurului se afla în camera sa", a mai spus preotul Bogdan Gheorghică pentru sursa citată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...