Bogdan Olteanu – Jurnal de Puşcărie

Prima zi e groaznic aici! Unde sunt petrecerile cu lăutari pe care le dădea Tăriceanu când dansam Periniţa până la epuizare cu Alina Gorghiu? Totul ere stropit cu şampanie franţuzească fină şi coniacuri de calitate! Aici bem doar apă de la canal şi singura muzică pe care o auzi e cea a cănuţelor de tablă bătute ritmic în perete de către deţinuţi.

A doua zi. Mi-am exprimat dorinţa ca la prânz să fiu servit cu curcan la tavă. Am fost ascultat doar pe jumătate. Mi-au adus pe o tavă turtoi şi o ciorbă de brusture acrită cu corcoduşe.

A treia zi. M-a vizitat Alina. Când a văzut în ce hal arăt, plângea de sărea cămaşa de pe ea. Noroc că avea sutien.

A patra zi. Isărescu m-a sunat şi mi-a zis să stau cuminte şi să nu dau în gât pe nimeni dacă vreau să îmi găsesc liber postul când ies.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...