Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Mesajul sfâşietor al lui Florin Zamfirescu despre ultimele clipe de viaţă ale lui Marin Moraru

Ultimul drum al actorului Marin Moraru a fost însoțit de acuzațiile mâhnite ale unui coleg de breaslă. Actorul Florin Zamfirescu a scris pe contul personal de Facebook un mesaj despre faptul că Marin Moraru ar fi fost umilit și hărțuit până în ultimele zile din viață de instituțiile statului. Florin Zamfirescu arată cu degetul spre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDĂ), care nu ar face totul pentru a-i proteja pe artiști. Mai mult, acum un maestrul Marin Moraru îi invită pe toţi colegii de breaslă să se lege cu lanţuri de poarta ORDĂ în semn de protest. Chiar şi de pe patul spitalului a întrebat dacă cei în cauză au fost arestaţi.

”Marin Moraru pleacă dintre noi. Ce vorbe frumoase a generat moartea lui! Câta admirație! Câta iubire față de acest om și actor! Şi totuși... Știe cineva cât de umilit, cât de jignit a fost Marin Moraru, până în ultima clipă? Teroarea provocată de fisc pentru artiștii care muncesc, amenințările cu sechestru care au durat ani de zile, jignirile aduse de instituțiile colectoare de drepturi conexe ale actorilor și atâtea altele l-au lichidat!

Știți că acum un an Marin Moraru ne invită pe toți să ne legăm cu lanțuri de poarta ORDĂ, instituție a statului, care în loc să-i protejeze pe artiști, îi sprijină pe cei care-i fură? Știți că din spital ne-a întrebat dacă bandiții care ne fură sunt deja în pușcărie? Marin Moraru a murit «cu fața la perete». Se vor prelinge mulți guvernanți cu coroane și jerbe.

Ca să mai arunce o privire asupra încă unui învins, a cărui inimă n-a mai rezistat mârșăviei lor. Dumnezeu să-i ierte pe toți!”, a scris Florin Zamfirescu pe contul personal de Facebook
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella