Restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan şi Transalpina în 30 şi 31 august

Restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan şi Transalpina în 30 şi 31 august FOTO: timp-liber.acasa.ro
Compania POLO Motorrad und Sportswear GmbH este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de echipamente pentru motociclişti, căşti, piese şi unelte moto.

Sediul central POLO se află în Jüchen, Germania, cu facilităţi totale de 75,000 de metri pătraţi. Din depozitul dotat cu echipamente de ultimă generaţie, comenzile sunt trimise către clienţi din întreaga lume.

Gama de produse POLO include în acest moment peste 46,000 de articole, toate disponibile şi online. Baza de date pentru vehicule include 3,700 de motociclete, motoscutere şi ATV-uri.

Din 1980, POLO a demonstrat că echipamentele de îmbrăcăminte pentru motociclişti pot fi simultan sigure şi stilate şi, de asemenea, a trasat noi standarde în siguranţă, funcţionalitate, confort şi modă.

Toate produsele noi vor fi fotografiate sau filmate în concordanţă cu regulile de marketing şi nevoia de a oferi clienţilor noştri sentimentul de „a fi pe drum”. Prin urmare, am căutat locaţii potrivite în toată lumea, astfel încât să răspundem nevoilor pentru fotografiile din noul catalog.

Explorările pentru catalogul 2017 ne-au adus în România şi suntem realmente impresionaţi de peisajele fantastice pe care le-am văzut în călătoria noastră.

Sesiunea foto are loc, în cea mai mare parte, pe cele două drumuri binecunoscute, Transalpina şi Transfăgărăşan, dar ne vom îndrepta inclusiv spre micile sate din judeţul Sibiu şi Centrul Istoric Sibiu.

Ideea este să realizăm un portret al ţării pentru clienţii noştri şi să prezentăm România ca un loc ce trebuie văzut în următoarea lor călătorie pe motocicletă. Întotdeauna luăm contact cu oamenii din zonă şi realizăm filmări pe drumuri sau în locaţii cunoscute, astfel încât materialul vizual să fie cât mai autentic posibil.

Deja am găsit oameni extraordinari în România care ne-au ajutat să pregătim sesiunea foto şi suntem încântaţi de posibilitatea de a cunoaşte mai bine ţara şi locurile sale ieşite din comun. Cooperarea cu autorităţile locale s-a desfăşurat excelent şi într-un mod profesionist.

Paul Andrei Lungu se ocupă de organizarea locală sesiunii foto-video: „Realizarea acestui material va aduce un impact pozitiv în zonă pentru că, atât Transfăgărăşanul, cât şi Transalpina, vor fi prezentate unui public occidental direct interesat de călătorii pe drumuri spectaculoase”

Menţiuni program:

Transalpina (DN 67C): 30 august, 10:00-19:00, km 42,00 – 44,00, zona „Pasul Urdele”

Transfăgărăşan (DN 7C): 31 august

09:00-15:00, km 112,00 – 114,00, zona „Cascada Capra”

15:00-19:00, km 118,00 – 120,00, zona „Bâlea”

Toate restricţiile se realizează astfel: sesiuni de filmare de 20 de minute cu pauze de 20 de minute pentru trecerea vehiculelor.

Închiderea drumurilor se realizează cu respectarea normelor metodologice în vigoare, cu avizul Secţiilor Drumuri Naţionale din fiecare judeţ, acordul CNADNR şi îndrumarea poliţiei. Toate taxele aferente au fost achitate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...