Micul spălător de parbrize şi povestea lui sfâşietoare

Şontâc, şontâc, îl vezi venind în fiecare dimineaţă în intersecţia din faţa Guvernului. E îmbrăcat ponosit, cu o pungă din material plastic care-i ţine loc de pantaloni şi cu o altă care îi sete bluza. Are lacrimi amare în ochi şi burta îi chiorăie de foame.

Scoate din „pantaloni” o cârpă murdară şi o sticlă cu apă de culoare incertă. Aşteaptă ca maşinile să oprească la semafor şi îşi propune serviciile de spălător de parbrize profesionist. Mulţi îl înjură, alţi mulţi coboară şi îi trag şuturi în popoul slăbit de lipsurile materiale prin care trece, dar sunt şi câţiva care acceptă.

După ce termină de spălat parbrizul întinde o mână tremurândă spre beneficiar şi capătă bani. Nu mulţi, dar bani. E fericit. Şi azi va avea ce să-i pună Dacianei pe masă.

NR: Dacă nu l-aţi recunoscut, vă spunem noi, este Victoraş Ponta după ce a fost dat afară din Baroul AVOCAŢILOR!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...