Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Imaginile care au indignat părinţii. Noi scene de bătaie într-un autobuz

Imaginile care au indignat părinţii. Noi scene de bătaie într-un autobuz foto: captură Youtube

Grav este faptul că la scenele de violenţă au fost martori şi copii! Motivul conflictului a fost unul cât se poate de stupid, şi anume, o privire mai insistentă. Cei doi călători implicaţi în altercaţie se aflau într-un autobuz ce circula pe străzile din Suceava. La un moment dat unul dintre bărbaţi a izbucnit rapid la ceartă, ascuzându-l pe celălalt că îl priveşte prea insistent. De aici şi până la înjurături ca la uşa cortului şi pumni împărţiţi a mai fost un singur pas.

În cele din urmă a intervenit un al treilea pasager care i-a despărţit pe scandalagii. Nu au trecut nici trei luni de la ultimul incident de acest gen filmat într-un mijloc de transport în comun, în care motivul de gâlceavă l-a constituit ascultarea unui anumit gen muzical cu tente orientale. Chiar dacă astfel de filmuleţe au devenit virale în reţelele de socializare, speram să fie constituit drept exemple de aşa NU!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella