VIDEO: Au avut zile! 2 salvamontişti de la Rânca au scăpat teferi după ce s-au răsturnat cu maşina

VIDEO: Au avut zile! 2 salvamontişti de la Rânca au scăpat teferi după ce s-au răsturnat cu maşina foto: captură Youtube | TVR Craiova
O maşină a Salvamontului din Gorj a fost implicată luni, 22 august a.c., într-un accident rutier ce a avut loc pe drumul naţional 67, în zona Câmpu Mare. Din fericire, cei doi salvamontiști au suferit leziuni care nu le-au pus în pericol viața.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat şi a ajuns în mijlocul şoselei după ce salvamontistul care se afla la volan a încercat să evite un alt autoturism al unei societăţi, care ar fi intrat în depăşire, fără să se asigure. Unul dintre salvamontiştii implicaţi în accident a suferit leziuni minore. Medicii care i-au tratat au declarat că au avut mare noroc!

Cei doi salvatori montani aflaţi în autoturism prestează activitate pe zona Rânca. "Echipajul făcea schimbul de tură de la Rânca. Ai mei au intrat în depăşire şi maşina pe care o depăşeau ei a intrat şi ea în depăşire fără să se asigure şi le-a tăiat calea. Doi salvamontişti erau în maşină. Şoferul nu are absolut nimic iar cel din dreapta spunea că îl doar capul şi gâtul şi a fost trimis la analize", a explicat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Un conducător auto a ieșit cu mașina de pe carosabil pentru a evita o altă mașină care se angajase în depășire fără să se asigure. În urma impactului, după ce autoturismul s-a răsturnat, cei doi ocupanți au fost răniți și au fost transportați la spitalul Orășenesc Târgu-Cărbunești, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto încă nu a fost identificat”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...