FOTO - VIDEO: Balize în centrul Râmnicului pentru evitarea accidentelor

Poliția Rutieră ia măsuri pentru evitarea accidentelor de circulație din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Accidentele de circulație, care au avut loc în ultima perioadă în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, 2 cu victime și 3 tamponări, i-am determinat pe polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea să ia câteva măsuri, pentru evitarea unor astfel de incidente neplăcute.

Așadar, începând cu data de 22 august 2016, în centru, chiar în fața mall-ului, au fost montate câteva balize, necesare atât pentru fluidizarea traficului, cât și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Balizele au scopul de a scoate în evidență semnul de circulație ”INTERZIS” și a devia conducătorii auto pe Splaiul Independenței. Polițiștii de la Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea consideră că este necesar să vină în întâmpinarea conducătorilor auto, nu numai atunci când sunt controlați. Polițiștii de la municipiu acordă și o atenție deosebită activității de prevenire și tocmai de aceea au fost și montate balizele respective.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...