Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Marin Moraru a murit dezamăgit. Nu-i plăcea cum se transformase lumea teatrului

Marin Moraru a murit dezamăgit. Nu-i plăcea cum se transformase lumea teatrului FOTO: www.radioromaniacultural.ro
Într-o generaţie mai tot timpul pe fugă, marele actor nu şi-a mai găsit locul, motiv pentru care a ales să se retragă uşor, uşor din lumea artistică. Marele actor a trecut în nefiinţă duminică, 21 august, după ce a pierdut lupta cu o maladie necruţătoare.

Anul trecut era distins cu Premiul de Excelenţă la cea de-a 14-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ocazie cu care a și dat un interviu exclusiv pentru cei de la Adevărul, în care a povestit de ce refuza să mai joace în producțiile noi. Actorul era descumpănit și nu mai simțea că-și găsește locul lângă cei prea grăbiți și ocupați.

„Nu mai vreau să joc teatru. N-am cu cine, n-am de ce şi n-am ce. Ce scenariu să joc, cu cine? Cu cei care nu stau la repetiţii că au televiziuni şi alte şuşe? De ce să fac eu lucrul ăsta? Am un singur ficat. Aţi văzut cum se întâmplă acum o repetiţie cu zece actori în distribuţie? Numai regizorul, sufleurul şi doar un actor sunt în scenă, iar sulfeurul dă replica celorlalţi care lipsesc..” a declarat actorul la vremea respectivă pentru sursa sus citată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella