Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO IJJ: Scandalagiu găsit cu droguri tot în Ostroveni

Jandarmi care se aflau în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în mun. Rm.Vâlcea(Cartier Ostroveni), au fost direcţionaţi de către dispecerul de serviciu al I.J.J. Vâlcea să se deplaseze în jurul orelor 23:00, pe B-dul Tineretului din Rm.Vâlcea, în zona blocului B5 unde un grup de tineri tulbură ordinea şi liniştea locatarilor din zonă.

Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe tineri, iar asupra unuia dintre ei, au fost găsite, cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul vestimentaţiei, o bilă din folie de aluminiu ce conţinea în interior resturi vegetale de culoare galben-verzui, cu miros înţepător, o foiţă de ţigaretă de culoare maro şi o ţigaretă Kent despre care tânărul le-a spus jandarmilor că e ,,iarba ” şi a primit-o de la o persoană cunoscută pentru ,,consum propriu,,.

Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestuia, în persoana numitului S. Cătălin de 25 de ani din Rm. Vâlcea şi i-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000„cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.”

Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi fragmentele vegetale, găsite asupra tinerilor au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella