VIDEO IJJ: Scandalagiu găsit cu droguri tot în Ostroveni

Jandarmi care se aflau în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în mun. Rm.Vâlcea(Cartier Ostroveni), au fost direcţionaţi de către dispecerul de serviciu al I.J.J. Vâlcea să se deplaseze în jurul orelor 23:00, pe B-dul Tineretului din Rm.Vâlcea, în zona blocului B5 unde un grup de tineri tulbură ordinea şi liniştea locatarilor din zonă.

Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe tineri, iar asupra unuia dintre ei, au fost găsite, cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul vestimentaţiei, o bilă din folie de aluminiu ce conţinea în interior resturi vegetale de culoare galben-verzui, cu miros înţepător, o foiţă de ţigaretă de culoare maro şi o ţigaretă Kent despre care tânărul le-a spus jandarmilor că e ,,iarba ” şi a primit-o de la o persoană cunoscută pentru ,,consum propriu,,.

Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestuia, în persoana numitului S. Cătălin de 25 de ani din Rm. Vâlcea şi i-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000„cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.”

Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi fragmentele vegetale, găsite asupra tinerilor au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...