Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Vezi momentul în care cei 4 tineri au fost depistaţi de jandarmi cu droguri

Jandarmi care se aflau în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul RamnicuVâlcea, au observat, în data de 20.08.ac, în jurul orelor 03:00, în zona parcării din faţa RCS-RDS din cartierul Ostroveni, un autovehicul marca Skoda Octavia de culoare argintie pe care stăteau rezemaţi patru tineri care la vederea echipajului de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect încercând să fugă.

Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, în persoana numiţilor M. Remus de 21 de ani din Rm. Vâlcea , M. Adi de 27 de ani din Păuşeşti - Mâglaşi, M. Nicolae de 24 de ani din Mihăeşti şi A. Cătălin de 26 de ani din Buneşti şi le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „„cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.”

Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi fragmentele vegetale, găsite asupra tinerilor au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella