VIDEO: Vezi momentul în care cei 4 tineri au fost depistaţi de jandarmi cu droguri

Jandarmi care se aflau în misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul RamnicuVâlcea, au observat, în data de 20.08.ac, în jurul orelor 03:00, în zona parcării din faţa RCS-RDS din cartierul Ostroveni, un autovehicul marca Skoda Octavia de culoare argintie pe care stăteau rezemaţi patru tineri care la vederea echipajului de Jandarmerie au manifestat un comportament suspect încercând să fugă.

Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, în persoana numiţilor M. Remus de 21 de ani din Rm. Vâlcea , M. Adi de 27 de ani din Păuşeşti - Mâglaşi, M. Nicolae de 24 de ani din Mihăeşti şi A. Cătălin de 26 de ani din Buneşti şi le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „„cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.”

Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi fragmentele vegetale, găsite asupra tinerilor au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...