VIDEO: Cum a fost prins în FLAGRANT un tâlhar în RÂMNICU VÂLCEA

22 Aug 2016
Sistemul video din municipiul Râmnicu Vâlcea se dovedește pe zi ce trece tot mai util. Tânărul de 17 ani a fost surprins de camerele video de pe Calea lui Traian din municipiu, în timp ce îl tâlhăreau pe un bărbat de 63 de ani. De asemenea, în video se mai poate observa și intervenția oamenilor legii, precum și momentul când tâlharul a aruncat banii.

Amintim că în data de 16 august a.c., ora 10.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Râmnicu Vâlcea - BOP, aflaţi în serviciul de patrulare pe strada Calea lui Traian, au depistat în flagrant pe M. F., de 17 ani, care a sustras 2.300 lei din borseta aflată pe umărul unui bărbat de 63 de ani.

După comiterea furtului, persoana bănuită a fugit, fiind prinsă în scurt timp de poliţişti în timp ce încerca să arunce banii sustraşi. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind înapoiat părţii vătămate. S-au întocmit documente procedurale pentru comiterea infracţiunii de furt prevăzute şi pedepsite de art. 228 din Codul Penal. Cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care în baza probatoriului administrat în cauză au dispus reţinerea pentru 24 de ore a minorului.

În prezent tânărul se află încarcerat în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Pe întregul parcurs al procesului penal, persoana anchetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...