Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cristina Spătar, după divorț: Încă îl iubesc pe fostul meu soț

Cristina Spătar, după divorț: Încă îl iubesc pe fostul meu soț foto: click.ro
Cu o ţinută formată dintr-o rochie neagră cu picăţele albe şi extrem de decoltată, sandale roşii şi geantă albă, Cristina Spătar a dorit să îşi mascheze supărarea cu o pereche de ochelari de soare. Din ţinută a lipsit cel important accesoriu, şi anume verigheta la care aceasta a renunţat de curând. Cu siguranţă vedetei nu îi este uşor să treacă prin astfel de momente mai ales că încă mai are sentimente pentru tatăl copiilor ei. Tot cu ochelari de soare şi fără verighetă s-a prezenta şi Alin Ionescu. Acesta nu a dorit să dea declaraţii presei şi s-a grăbit să plece spre casă.

”Este o situaţie dificilă. Un divorţ nu este un motiv de bucurie pentru nimeni, mai ales atunci când ai sentimente pentru persoana respectivă. Evident că-l mai iubesc pe tatăl copilaşilor mei. Cred că o să rămânem prieteni. Acum mă axez pe creşterea copiilor şi pe cariera mea”, a declarat Cristina Spătar potrivit click.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella