Comuna Desevelu – a treia putere nucleară în lume!

Din momentul în care SUA a decis să-şi mute la Deveselu arsenalul nuclear aflat în baza turcească de la Incirlik pentru locuitorii comunei situaţia s-a schimbat radical. Conştienţi că deja localitatea lor este o forţa nucleară, ei au început să emită pretenţii. Iată câteva păreri culese din cârciumă aflată lângă Primărie:

Ilie Păstârnac: - Dom’le, comunele învecinate trebuie să ne plătească haraci, că pe vremea turcilor. 100 damigene de ţuică şi o sută fete tinere, să ne servească la mese şi să alte chestii. Dacă nu, pac, apăsam pe buton.

Anonim (e în timpul serviciului şi n-ar vrea că şefii să afle că bea o bere) - Atacam Coreea de Nord dacă ne supărăm. Să vadă şi Kim Jong Un că nu e bine să te pui cu oltenii.

Pălămidă Costel - Am o amantă în Pătârlagele. Iubirea noastră începuse să scârţâie, dar de când a aflat că avem arme nucleare mă sună zilnic. Cool!

Ciumăfaie Eufrosina – Primarul m-a pus să dărâm veceul din fundul curţii şi să fac în locul lui un adăpost antiatomic. Mă bucur că marile puteri nucleare ne au în vizor pentru că asta înseamnă că se tem de noi! Mă bucur, dar cine-mi dă bani pentru adăpost?

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...