Klaus Iohannis: scrisorele din concediu

Dragă Naţiune! Eu şi Carmen suntem în Germania la tuşica Merkel. Ne-am gândit că dacă facem economie şi ne ţine ea pe cazare şi mâncare moca, mai punem un ban deoparte pentru o nouă locuinţă. Ghinion. Mătuşa ne-a zis că dacă vrem să dormim, singurul loc pe care îl are liber e în parc şi că mâncarea nu-i ajunge nici pentru ea aşa că ne-a mâncat tot ce aveam adus din ţară. Amintire Din Oceanul Pacific /A ieşit un peşte mic /Şi pe coada lui scria: E greu în Germania.

Dragă Naţiune. Ne-am dus în Cuba unde Fidel Castro ne-a invitat ca semn al destinderii. Nu ne place. Toţi fumează trabucuri şi e fum de-l tăi cu cuţitul. Amintire: Multe uită omu’n viaţă /Multe am uitat şi eu /Dar de bei un schnaps la gheaţă/ Să mai uiţi e foarte greu.

Dragă Naţiune. Suntem în Hawaii, dar ăştia au pretenţia să plătim ce consumăm. Ne întoarcem în ţara unde totul e gratis.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...