Klaus Iohannis: scrisorele din concediu

Dragă Naţiune! Eu şi Carmen suntem în Germania la tuşica Merkel. Ne-am gândit că dacă facem economie şi ne ţine ea pe cazare şi mâncare moca, mai punem un ban deoparte pentru o nouă locuinţă. Ghinion. Mătuşa ne-a zis că dacă vrem să dormim, singurul loc pe care îl are liber e în parc şi că mâncarea nu-i ajunge nici pentru ea aşa că ne-a mâncat tot ce aveam adus din ţară. Amintire Din Oceanul Pacific /A ieşit un peşte mic /Şi pe coada lui scria: E greu în Germania.

Dragă Naţiune. Ne-am dus în Cuba unde Fidel Castro ne-a invitat ca semn al destinderii. Nu ne place. Toţi fumează trabucuri şi e fum de-l tăi cu cuţitul. Amintire: Multe uită omu’n viaţă /Multe am uitat şi eu /Dar de bei un schnaps la gheaţă/ Să mai uiţi e foarte greu.

Dragă Naţiune. Suntem în Hawaii, dar ăştia au pretenţia să plătim ce consumăm. Ne întoarcem în ţara unde totul e gratis.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...