Tâlhar prins în flagrant de poliţişti în municipiul Râmnicu Vâlcea

Tâlhar prins în flagrant de poliţişti în municipiul Râmnicu Vâlcea FOTO: roalert.ro
La data de 16 august a.c., ora 10.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Râmnicu Vâlcea - BOP, aflaţi în serviciul de patrulare pe strada Calea lui Traian, au depistat în flagrant pe M. F., de 17 ani, care a sustras 2.300 lei din borseta aflată pe umărul unui bărbat de 63 de ani.

După comiterea furtului, persoana bănuită a fugit, fiind prinsă în scurt timp de poliţişti în timp ce încerca să arunce banii sustraşi. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind înapoiat părţii vătămate. S-au întocmit documente procedurale pentru comiterea infracţiunii de furt prevăzute şi pedepsite de art. 228 din Codul Penal. Cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care în baza probatoriului administrat în cauză au dispus reţinerea pentru 24 de ore a minorului.

În prezent tânărul se află încarcerat în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Pe întregul parcurs al procesului penal, persoana anchetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...