Becali s-a refugiat pe Muntele Athos

După înfrângerea ruşinoasă de aseară Gigi şi-a făcut urgent bagajele şi s-a refugiat pe Muntele Athos. Iată primele impresii:

Dragă Borcea. Io, ca Mare Războinic al Luminii ce mă aflu, nu pot suporta ruşinea de-a fi huiduit de către suporterii Stelei , scuipat de către microbişti şi afurisit de babele iubitoare de fotbal şi de aceea m-am retras în sihăstrie pe Muntele Athos unde vreau să-mi petrec restul zilelor în post, rugăciune şi marea mea pasiune: cărţile de colorat. Acum aproape am terminat-o pe prima, Scooby-Doo în vacanţă.

Aici e linişte. Nu se aud decât zarurile călugărilor care joacă barbut pe zile de post şi rugăciunile novicilor. E tare frumos. Gigi.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...