Becali s-a refugiat pe Muntele Athos

După înfrângerea ruşinoasă de aseară Gigi şi-a făcut urgent bagajele şi s-a refugiat pe Muntele Athos. Iată primele impresii:

Dragă Borcea. Io, ca Mare Războinic al Luminii ce mă aflu, nu pot suporta ruşinea de-a fi huiduit de către suporterii Stelei , scuipat de către microbişti şi afurisit de babele iubitoare de fotbal şi de aceea m-am retras în sihăstrie pe Muntele Athos unde vreau să-mi petrec restul zilelor în post, rugăciune şi marea mea pasiune: cărţile de colorat. Acum aproape am terminat-o pe prima, Scooby-Doo în vacanţă.

Aici e linişte. Nu se aud decât zarurile călugărilor care joacă barbut pe zile de post şi rugăciunile novicilor. E tare frumos. Gigi.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...