Patronul B1 TV a postat pe internet poze cu soția sa goală

Bobby Păunescu uimește din nou! Regizorul și patronal B1TV își surprinde de fiecare dată prietenii virtuali cu pozele publicate pe rețelele de socializare, așa că nu mare le-a fost mirarea acestora când i-au văzut ultima postare. Păunescu a postat chiar de ziua lui o imagine în care soția lui, super modelul Alice Peneacă apare făcând baie goală, în mijlocul naturii.

Alice Peneaca și Bobby Păunescu formează un cuplu celebru. Unul dintre cele mai cunoscute atât în România, cât și de peste hotare. Ea este un model de top, iar el un renumit regizor, însă este celebru și pentru priceperea în afaceri.

CACAN.ro a stat de vorbă cu Alice, iar tânăra a mărturisit că Bobby Păunescu este tot ceea ce și-a dorit vreodată. Cum s-au cunoscut cei doi? Ei bine, rețeaua lui Mark Zuckerberg a fost de bun augur.

"Eu și Bobby am vorbit prima dată pe Facebook. El m-a abordat, m-a întrebat dacă sunt interesată de cariera de actriță și apoi ne-am întâlnit la petrecerea de sfârșit de an a firmei lui. Când l-am văzut, mi-au tremurat picioarele. Am știut din acea clipă că va fi al meu, că vom rămâne împreună. Gala Elle are o semnificație aparte, căci a fost primul eveniment la care noi am ieșit în public ca și cuplu.", a declarat Alice Peneaca, pentru CANCAN.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...