Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Obiceiuri mai puţin cunoscute de Sfânta Maria

La Vaideeni bărbaţii obişnuiesc să facă de trei ori înconjurul cârciumii până când patronul acceptă să le dea pe datorie şi în această sfântă zi.

La Cucuieţii din Deal nimeni nu se atinge de băutură înainte de răsăritul soarelui, dar după aceea, oamenii îşi scot pârleala cu vârf şi îndesat.

În Comună Puricoşii femeile mai evlavioase nu îşi înşeală bărbaţii în această zi de sărbătoare decât după ce apare prima stea. Ziua trece foarte greu pentru amorezi.

La Malul Surpat Peste Capra Râioasă gospodinele se scoală cu noaptea în cap în aşteptarea firmelor de curăţenie care le fac gospodăriile lună .

Comuna Oftcoasa e renumită pentru concursul Băutorul Satului. Bărbaţii se întrec în piaţa centrală şi ultimul care cade sub masă este desemnat câştigător. El va fi târât până la Primărie, îmbrăcat cu pantaloni uscaţi şi va primi o diplomă semnată de către Primar.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella