Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Un cântăreţ celebru riscă 2 ani de puşcărie. A ajuns în fata judecătorilor

Un celebru cântăreţ din România se pare că are probleme cu justiţia. A ajuns în fata judecătorilor şi riscă până la doi ani de puşcărie.

De ce s-a ajuns în cele din urmă până aici? 

Costel Busuioc, căci despre el vorbim, zidarul care a devenit cântăreţ de talie internaţională, după ce a câștigat un concurs de talente, trece prin clipe grele. Acum 5 ani de zile acesta a depus o plângere la poliţia din Timişoara pentru că susţinea că a fost bătut după ce a cerut bon fiscal la o spălătorie din oraş. Se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa şi în septembrie acesta se va prezenta la judecătorie. Infracţiunea pentru care este judecat, cea de agresiune, se pedepseşte cu până la doi ani de închisoare. Potrivit art. 193 din Codul Penal, Lovirea sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Sursă: ştiripesurse.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella