Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Chef Scărlătescu, la un pas de tragedie pe platoul de filmare

Chef Scărlătescu, la un pas de tragedie pe platoul de filmare foto: libertatea.ro
Momente de panică pe platourile de filmare ale noului sezon “Chefi la cuţite”! După ce a gustat dintr-un preparat, unul dintre juraţii show-ului, chef Cătălin Scărlătescu, a început să acuze stări de rău. Faţa a început să i se înroşească şi să se umfle. După minute bune de panică, în care camerele au fost oprite și toți cei prezenți au încremenit de frică, așteptându-se la ce e mai rău, medicii care au intervenit de urgență au reușit să-l stabilizeze.

Scărlătescu începuse să aibă dificultăți la respirație și specialiștii au stabilit că a intrat în șoc anafilactic. Abia după administrarea tratamentului specific, au aflat că Scărlătescu este alergic la scorțișoară și tocmai gustase un preparat în care concurentul pusese cu generozitate. ”Ne-am speriat teribil. Dacă nu erau doctorii acolo, nu știm ce s-ar fi întâmplat. A fost la limită. Acum, suntem foarte atenți la situații de acest gen”, a declarat o sursă din echipa de producție pentru libertatea.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella