FOTO: Tânără moartă în accidentul de la VIDRA a fost înmormântată la Prundeni! Mama ei s-a întors din Germania

Tânăra de 16 ani, care a murit în urma unui accident de circulație la Vidra, județul Vâlcea, de la sfârșitul săptămânii trecute, a fost înmormântată marți, 9 august 2016, la Prundeni. Valentina Beatricea Buchian a murit în condiții tragice, ea fiind proiectată prin turelă. În autoturism se afla alături de prietenul ei și de șofer, iar mașina circula pe DN 7A în zona Vidra, la un moment dat intrând într-un mal de pământ. Valentina a fost proiectată prin turelă și a murit.

Aceasta era o beneficiară a centrului de plasament Andreea din zona Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, din cadrul DGASPC Vâlcea, însă fugea frecvent din centru, în ultimul an, conducerea centrului depunând nu mai puțin de 7 plângeri privind dispariția fetei.

La înmormântare a participat și mama tinerei, care a părăsit-o la naștere la maternitatea Drăgășani. De cele sfinte și de găsirea unui loc de veci s-au ocupat atât primarul din Prundeni, Horia Horăscu, cât și membri din Parohia Prundeni.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...