Vâlceanul Marius Dascălu rămâne la comanda IPJ Gorj

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a decis, recent, să-i prelungească împuternicirea prin care comisarul șef din Vâlcea, Marius Dascălu, conduce IPJ Gorj, astfel că acesta își va continua activitatea încă o jumătate de an în această poziție.

Marius Dascălu a venit la conducerea IPJ Gorj, la data de 8 februarie, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne. Anterior, acesta a ocupat funcţia de adjunct al inspectorului-şef al IPJ Vâlcea, iar în trecut a fost şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor Vâlcea.

Marius Dascălu este poliţist încă din anul 1991, primul său post fiind cel de ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din IPJ Vâlcea. Ulterior, cariera sa a fost într-o continuă ascensiune, ajungând chiar, în 2012 şi 2013, să fie comandat interimar al Poliţiei Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...