Cum decurgea o oră de meditaţie cu Iohannis

Ne-am documentat pentru dumneavoastră şi am reuşit să obţinem stenograma unei meditaţii la fizică din anii în care Klaus Wunderschön scotea bani frumuşei din acest hobby:

Klaus: - De ce-ai întârziat? De nervi am dat cu paltonul de pământ până ajuns canadiană. Ţi-l trec la socoteală.

Elev: - Vin tare de departe şi ca să-mi rămână bani de etnobotanice, n-am mai luat trenul şi am mers pe jos.6O de kilometri cu viteza de doi kilometri pe oră,că am un picior în gips… plus că m-am oprit să-mi trag sufletul într-un bar.

Klaus: - Trebuia să pleci mai devreme. Ai adus banii pentru ora de azi? Vreau să-mi mai cumpăr o casă şi îmi mai lipsesc o sută de euro.

Elev: - Îi aveam, dar mi i-a furat la bar băiatul care vindea etnobotanice sau fata care mi-a dansat din buric.

Klaus: Ghinion! Ora de meditaţie s-a terminat.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...