ISU VÂLCEA: Bărbatul înecat în lacul Vidra a fost căutat inclusiv cu un elicopter SMURD

Membrii echipei de căutare-salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 06.08.2016, la ora 19.10, pentru căutarea unei persoane dispărută în lacul de acumulare Vidra din localitatea Voineasa.

Potrivit declaraţiilor martorilor, persoana în cauză pe nume T.G. în vărstă de 48 de ani, se afla în zonă în concediu împreună cu familia, iar în momentul dispariţiei acesta făcea baie în lacul de acumulare. Pentru căutarea sa, la faţa locului s-a deplasat autospeciala de scafandri cu un ofiţer şi cinci subofiţer care au efectuat căutări până la lăsarea întunericului.

Corpul neînsufleţit al persoanei dispărute a fost scos la suprafaţă de către echipajul de scafandri de la o adâncime de aproximativ nouă metri. Imediat după aducerea acestuia la mal, s-au efectuat manevre de resuscitare de către membrii echipajului SMURD şi SAJ. Din păcate acestea n-au avut nici un rezultat, decesul bărbatului fiind declarat de către medicul de la SAJ la ora 22.57.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...