INFARCT la 22 de ani! O tânără din Frânceşti şi-a găsit sfârşitul în Germania

Dramă de nedescris în cuvinte pentru familia Laurei Burcea din Frânceşti, judeţul Vâlcea. Tânăra de doar 22 de ani a murit în urma unui infarct. Laura muncea de 7 luni de zile într-un bar din Germania şi era mulţumită de jobul ei, însă nu se ştie încă ce s-a întâmplat de a făcut infarct.

Vestea a căzut ca un trăznet pe capul familiei înnebunite de durere, mai ales că acum există şi complicaţiile în ceea ce priveşte repatrierea trupului neînsufleţit. Un văr de-al tinerei, aflat şi el la muncă în Anglia, a fost deja în germania, pentru a începe formalităţile.

"Am aflat şi noi de tragedia întâmplată în Germania. Din păcate, în aceste zile, avem parte numai de astfel de veşti la Frânceşti. Aş fi vrut să ajut cumva familia din partea primăriei, însă sunt legat de mâini şi de picioare pentru că nu există o prevedere bugetară pentru situaţii de urgenţă.

Vom încerca din resurse proprii să dăm o mână creștinească de ajutor”, ne-a declarat primarul Daniel Paraschiv.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...