Programul ceremoniilor care preced funeraliile reginei Ana

04 Aug 2016
Programul ceremoniilor care preced funeraliile reginei Ana Foto: Colaj
Marți, 9 august, sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana va ajunge în România pe Aeroportul Otopeni. De aici, va fi transportat la Sinaia și depus în sala de onoare a Castelului Peleș.

În data de 10 august, membrii familiei regale vor fi la Sinaia și reprezentanții corpului diplomatic vor putea transmite condoleanțe.

Pe 11 și 12 august, oricine va putea să aducă un omagiu reginei Ana deoarece sicriul cu trupul neînsuflețit, în această perioadă, va fi depus în sala tronului, a Palatului Regal de pe Calea Victoriei.

În data de 13 august, sicriul va fi transportat din București spre Curtea de Argeș, unde vor avea loc ceremoniile de înmormântare.

Ziua de 13 august a fost decretată zi de doliu național, acesta însemnând ca in această dată nu vor fi organizate evenimente culturale, sportive sau politice. În plus, televiziunile își vor adopta programul corespunzător.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...