Vacanţă de coşmar spre Vidra: După ce au făcut accident, 3 polonezi dorm în parcare

Vacanţă de coşmar spre Vidra: După ce au făcut accident, 3 polonezi dorm în parcare FOTO: www.turnulsfatului.ro
Încântaţi de frumuseţea meleagurilor mioritice, patru turişti polonezi s-au gândit să petreacă vacanţa în România. Ţinta lor era un festival de muzică reggae, care se desfăşoară lângă lacul Vidra, judeţul Vâlcea. Şi-au dorit foarte mult să viziteze ţara noastră, însă totul a luat o turnură negativă atunci când au făcut accident pe DN 1, în apropiere de Sibiu. Cei patru turişti au dorit să facă un popas pentru a vedea mai bine zona, moment în care au făcut accident. Doi dintre ei se aflau într-o mașină, iar ceilalți doi în a doua mașină.

„Ploua torențial și prietena noastră, care se afla la volan, a derapat și ne-am răsturnat. Mașina e distrusă, am lăsat-o acolo și am venit după salvare” a , povestit Konrad, unul dintre turiști pentru turnulsfatului.ro.

Tânăra care conducea a fost internată cu mai multe răni, cea mai puternică lovitură având-o în zona capului. Prietenii ei se tem să nu aibă urmări grave în viitor. Cei trei turişti polonezi şi-au ridicat un cort chiar în parcarea de lângă Spitalul Polisano și de două zile stau acolo.

”Ne-am așezat aici după accident, ca să-i fim aproape. Mergem tot timpul s-o vizităm, mai vorbim cu doctorii. În dimineața aceasta medicii ne-au spus că într-o zi, două, ar putea s-o externeze. O să vedem cum se simte, poate ne vom continua drumul, nu știm încă dacă ne întoarcem”, mai spune Konrad pentru sursa sus citată.

Polonezii au rămas impresionaţi de ospitalitatea romanilor: ”Imediat după accident au sărit să ne ajute. Au fost care au vrut să ne dea haine, mâncare, ne-au chemat la ei. Sunt foarte omenoși românii.”
Nu la fel de prietenoşi au fost politiştii locali care i-au amendat pentru amplasarea cortului pe spaţiu public.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...