Ponta, a doua zi după pierderea diplomei

Când i-a fost anulată diploma de „dottore”, Ponta le-a râs în nas celor din comisie, fără să bănuiască ce necazuri aveau să vină. Începând de a doua zi însă... Vecinii titraţi au încetat să-i mai răspundă la salut şi să-i mai spună: „colega”. Lăptarul n-a mai vrut să-i dea pe datorie zicând că unul fără diplomă rămâne rapid şomer şi el n-are bani de făcut pomeni.

Daciana a început să-l privească, mai atent, să remarce că e şleampăt şi urâţel şi să-i găsească o mie de alte cusururi. Socrul nu l-a mai invitat la vânătoare, sau pescuit şi a încetat să-i mai dea pe furiş bani de bere. Cerşetorul din colţ l-a oprit şi i-a dat doi lei din ce căpătase. Patronul terasei unde s-a dus să bea o cafea i-a cerut banii înainte.

Dragnea l-a trecut în listele pentru parlamentare ultimul. Abia din acest moment Ponta şi-a dat seama că o diplomă e totuşi bună.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...