Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cristina Bălan: „Unii medici şi statul ne-au făcut să ne simţim rebuturi”

Cristina Bălan: „Unii medici şi statul ne-au făcut să ne simţim rebuturi” foto: www.click.ro
Cristina Bălan, câştigătoarea ultimei ediţii a concursului „Vocea României” a povestit drama prin care a trecut atunci când a văzut ca cei doi copiii ai ei, Matei şi Toma sunt trataţi cu repulsie în special de către unii medici. Artista a ales să ţină secret faptul că gemenii ei suferă de Sindromul Down, tocmai pentru a câştiga ediţia pe merit şi nu prin prisma unui caz social. Cristina spune că în ciuda acestei boli familia ei duce o viaţă normală, însă preconcepţiile unor romani sunt cele care nu le fac zilele uşoare.

„E dureros să simţi că cele mai frumoase şi importante fiinţe din lume, pentru tine, sunt nişte rebuturi pentru alţii. Cel puţin aşa ne-au făcut să simţim unii medici. Ah, şi statul. (...) Noi trăim o viaţă normală, cu doi copii speciali. Dar oamenii văd numai latura specială. Nu se gândesc că noi trăim toată paleta de experienţe pe care le trăiesc şi ei. Cu şi prin copiii lor tipici. Suntem îmbrăţişaţi şi pupaţi, avem mânuţe care se ridică spre noi să-i luăm în braţe. Avem râsete dar şi încăpăţânare. Avem glasuri care spun “mamă” şi “tati”, ne jucăm şi ne alintăm. Ce e special în asta? Eu sunt o mamă normală, care-şi vede puii perfecţi, minunaţi, frumoşi. Iubirea adevărată e cea necondiţionată şi cât de frumoasă e!”, a spus Cristina Bălan pentru blogulmamei.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella