Inedit: Curierat rapid pe bicicletă în Râmnicu Vâlcea şi împrejurimi

Pe deviza “Curierat civilizat pe două roţi. Salvăm şi mai mult oxigen!”, Aztec Curier pune la dispoziţia vâlcenilor o alternativă rapidă de curierat. Firma Aztec Curier, funcţionează în sistem “door-to-door”, adică va ridica pachetul direct din faţa uşii şi îl predă personal destinatarului. Este foarte important de reţinut faptul că firma nu preia/livrează şi alte comenzi în timpul unei livrări!

Iată cum funcţionează:

1. Plasezi comanda la numărul de telefon: 0736.475.704.
2. Pachetul tău este ridicat.
3. Pachetul tău ajunge sigur şi rapid la destinaţie.

Programul de funcţionare este următorul:

L-V: 08:00-19:00
S-D: 08:00-15:00

Livrările se fac în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în zonele din afara liniei de centură (Goranu, Vlădeşti, Bujoreni, Râureni).

Dimensiunea ecologică este extrem de importanta într-un context în care poluarea urbană este tot mai dăunătoare, afectându-ne astfel calitatea vieţii. Aşadar, dacă eşti o persoană interesată de viitorul plantei, şi numai, şi vrei să foloseşti un mijloc de livrare mai eficient decât maşina sau scuterul în traficul vâlcean aglomerat, apelează cu încredere la Aztec Curier. Îi găseşti şi pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...