Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bobiţă Cătuşanu, un om cu suflet mare. Fapta lui nu trebuie să ne lase indiferenţi!

Bobiţă Cătuşanu, un om cu suflet mare. Fapta lui nu trebuie să ne lase indiferenţi! FOTO: Facebook | Bobita Catusanu
Basistul trupei Antract, Bobiţă Cătuşanu, a postat pe profilul personal de Facebook a întâmplare de care a avut parte în weekendul trecut. Povestea nu este una prea fericită, acesta povestind ca în duminica de 31 iulie, la o temperatură de peste 36 de grade Celsius la umbră, un bătrân de 91 de ani, stătea pe străzile municipiului Râmnicu Vâlcea cu o găină în braţe. Artistul nu a putut să treacă indiferent cu maşina pe lângă el, aşa cum procedăm mulţi dintre noi, şi a oprit pentru a-l întreba ce l-a adus în această situaţie. Iată mesajul postat de Bobiţă în mediul de socializare:

„ De azi am un nou prieten! Îl cheamă Raducanu și are 91 de ani! L-am întâlnit pe una din străzile râmnicului într-o căldură de 36 de grade stând pe o bordură sub o umbrelă ponosită cu o găină pe un scaun. M-am dat jos din mașină m-am îndreptat spre el și l-am întrebat ce face acolo la vârsta lui în căldura insuportabilă de afară? Mi-a răspuns cu o voce vlăguită că vinde găina ca să își cumpere medicamente... Dorea 20 de lei pe orătanie...I-am oferit eu cei 20 de lei cu condiția să accepte să păstreze găina și să mă lase să îl ajut să ajungă acasă. A acceptat cumva mirat că primește banii ceruți pe găină și va rămâne și cu găina, dar ce m-a impresionat până la lacrimi a fost gestul său imediat după ce a înțeles ce s-a întâmplat cu el... A mângâiat găină pe creștet și a zis "Hai că mergem acasă"! L-am condus până acasă ajutându-l cu scăunelul și cu umbrela și i-am promis că până ce Dumnezeu va hotărî să îl ia de pe această lume am să am grijă să nu îi lipsească nimic! De aceea vă rog și pe voi prietenii mei care veți fi impresionați de această poveste de viaţa să îi facem acestui OM bătrânețile mai frumoase și dacă doriți să îl ajutați vă rog să îmi cereți adresa în privat și sunt convins că niște fructe, iaurturi, lapte, pâine, zahăr și alte produse ce pot fi mâncate fără efortul de a fi gătite i-ar prinde bine. Poate chiar și sume mici de bani pentru medicamentele de care are nevoie cred că v-ar da tuturor sentimentul că aţi făcut un gest creștinesc față de un OM ce cu demnitate își trăiește restul zilelor din această viața.”.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella