BREAKING NEWS: Incendiu devastator în Piața Crângași din București! Oameni evacuați

BREAKING NEWS: Incendiu devastator în Piața Crângași din București! Oameni evacuați foto evz.ro
Un centru comercial foarte populat din București, din Piața Crângași, a luat foc cu puțin timp în urmă și un nor gros de fum degajat de incendiu poate fi văzut de la distanțe foarte mari. Pompierii evacuează oamenii din clădire.

Din primele informații se par că o mare parte dintr-o clădire de patru etaje plus mansardă este în flăcări. Pompierii intervin cu trei autoscări chiar în aceste momente, fiind vorba de parterul clădirii, precum și cele 4 etaje.

O persoană a transmis live pe Facebook imagini din timpul intervenției pompierilor. Deoacamdată nu se cunoaște cauza incendiului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...