FOTO: Drogați prinși de jandarmii din Vâlcea în Ostroveni, la TIC-TAC

În data de 31 iulie, a.c., în jurul orelor 00.00, un jandarm din cadrul I.J.J. Vâlcea a sesizat că un grup de 5 persoane sunt suspecte de deținere și consum de substanțe interzise (țigarete), lângă Complexul Tic Tac, Aleea Teilor din mun. Rm.Vâlcea.

La fața locului, s-a deplasat echipa de intervenție care a identificat cele 5 persoane, pentru care s-au întocmit acte procedurale pentru infracțiunea de deținere și consum de substanțe interzise, ce au fost înaintate spre competentă soluționare, lucrătorilor din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Cu ocazia verificării identității celor 5 persoane, în baza de date SINS, s-a constatat ca 2 dintre acestea figurau cu mențiuni operative, fiind adoptate, în acest sens, măsurile legale.

Totodată, jandarmii au aplicat și 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3500 lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...