Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO – VIDEO: Fratele polițistului Iacovete, BOTEZ DE POMINĂ: Marcel Pavel, Nineta Popa și Alinka, prințesa Rock and Roll

01 Aug 2016
Petrecere mare în familia polițistului vâlcean Daniel Iacovete. Fratele acestuia a celebrat botezul fetiței sale, în stil mare, la pensiunea Tudor din Câineni, județul Vâlcea: Distracție antren și muzică bună, acestea au fost ingredientele unui botez reușit. La botez au susținut recitaluri de neuitat Nineta Popa, cunoscutul interpret Marcel Pavel și Alinka, prințesa Rock and Roll. Petrecerea a continuat până în zori, grătarele sfârâind până spre dimineață.

De altfel, foarte încântat de Valea Oltului, Marcel Pavel a și postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. ”Incursiune pe Valea Oltului!P.S. Când am ajuns la destinatie("Pensiunea "Tara Loviștei"),am fost asteptati de catre gazdele noastre cu un ospaț pe cinste....dar, sa stiti ca m-am gandit si la voi”, a postat Marcel Pavel.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella