ATENȚIE: Accident pe DN7 între o cisternă și o mașină. O persoană din Vâlcea, încarcerată

ATENȚIE: Accident pe DN7 între o cisternă și o mașină. O persoană din Vâlcea, încarcerată FOTO: www.tribuna.ro
Marți după-amiază o persoană a fost rănită și transportată de urgență la spital în urma unei coliziuni în care au fost implicate un TIR și un autoturism. Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Boiţa, iar traficul a fost îngreunat pentru a permite intervenția echipajelor de la salvare.

La volanul cisternei se afla un bărbat de 53 de ani din Brăila, care, din primele cercetări se pare este vinovat de producerea accidentului. Pe fondul vitezei excesive și forțat de faptul că a observat prea târziu coloana formată în zona lucrărilor, șoferul cisternei a tras de volan și a intrat într-o mașină condusă de un tânăr de 23 de ani din Vâlcea. Acesta a fost prins între fiarele contorsionate ale mașinii și a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Traficul s-a reluat pe ambele sensuri, în jurul orelor 18.00, după intervenţia echipajelor de salvare şi îndepărtarea maşinii avariate în afara părţii carosabile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...