Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VEZI cine sunt concurentele noului sezon “Te cunosc de undeva!"

VEZI cine sunt concurentele noului sezon “Te cunosc de undeva!" FOTO: www.urban.ro
Emsisiunea „Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon. Zece concurenți asteaptă cu nerbadare să intre în fascinantul joc al transformarilor totale propuse de buclugaşa ruletă a personajelor.

Cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon sunt Amna, Misha, Nico, Adina Răducan și Maria Buză. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor. Misha, sotia lui Connect-R a declarat ca se bucura sa participe la acest show, si spera sa invinga teama de necunoscut:

„Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii și echipa show-ului. Mi-e puțin teamă de necunoscut și de faptul că nu știu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obișnuită să stau cu Maya (n.n. fetița ei și a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galați special pentru asta”, a declarat artista.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella