Toată lumea cântă, râde și dansează

Merkel n-are cum s-o mai întoarcă. Devenind mama refugiaţilor e obligată să bagatelizeze “micile prostioare” pe care le fac copiii ei scăpaţi de sub control. Iată câteva întâmplări “nostime” relatate de presă plătită de ea:

Munchen. Un băieţel obrăznicuţ, pe numele lui Abou Abdel al Rasid, a năvălit cu un toporaş binişor ascuţit într-un salon de înfrumuseţare şi le-a ajutat pe cliente să fie mai frumoase executând operaţii estetice, aşa cum s-a priceput şi el, mititelul. De bucurie, câteva fete au sucombat.

Berlin. O fetiţă veselă, Aysha Abramburica Fatima al Fatah a vrut să-i distreze pe călătorii dintr-o staţie de metrou şi, năzdravana, s-a aruncat în aer cu chiloţei cu tot, spre hazul bărbaţilor.

Dorsten. Doi ştrengari, mujahedinul Ali al Bakr şi imamul Abdul Rahman Yasin au început să tragă orbeşte cu automatele Kalaşnikov din dotare în mijocul unui concert.Din fericire, nimeni n-a fost atins în afară de vreo două sute de persoane.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...