Cine va fi noul premier al României?

Chiar dacă mai sunt ceva zile până la alegerile din toamnă, deja se fac pariuri pe noua configuraţie politică a ţării. Toţi se întreabă cine va fi premier în locul lui Cioloş. Am făcut un mic sondaj pe această temă şi iată câteva răspunsuri primite:

Ciomag Ilie: Oricare va fi noul premier, trebuie să ieftinească băutura, că aşa nu se mai poate. Am tăiat toată săptămâna la bucăţi de cale ferată, le-am vândut cinstit şi cu banii obţinuţi abia am reuşit să mă îmbăt trei zile la rând. Ăştia chiar vor să facem revoluţie?

Ciumăfaie Loredana: Mami mi-a spus că dacă nu învăţ carte temeinic o să ajung pe Centură. A avut doar parţial dreptate. Am picat Bacul cu media 0.38 (prima pe listă, dacă întorci lista invers) dar am găsit toate locurile de pe Centură ocupate. Mi-aş dori ca noul premier să facă câte două, trei şosele de centură pentru fiecare oraş.

Parpalac Donose: Vă spun eu cine va fi noul premier, dacă daţi o ţuică. E din PSD, cu amici în PNL şi cu un program PMP. Altfel nu merge.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...